Linker – fødsel

Bilder

Fødselsfotograf Eva RoseFødselsfotografenInstagramBok «Fødsel»

Fødsel – Max kommer til verden i hui og hast

Videoer

NRK Newton – Vi følger Line fra hun finner ut at hun er gravid og til hun føder. Hvordan kan et lite egg inni mors mage bli til en helt ferdig baby?

Om Jordmoren.no

Sykepleier, jordmor, landbrukets HMS og mastergrad innen landbruk og graviditet. Har jobbet innen psykiatri, gynekologi, observasjonspost til gravide, barsel og mest på fødeavdelinger. Fra jordmorstyrt fødestue til kvinneklinikker. Fra Finland, men jobbet også i Sveits, Sverige og siden 1999 i Norge rundt. Nå som kommunejordmor og i regional jordmorberedskap. Tidligere melkebonde og fortsatt like glad i landbruk som å være jordmor. kontakt@jordmoren.no
Dette innlegget ble publisert i Hjem, Linker, Linker - fødsel og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.