Linker – Barsel

Mental helse:

Landsforening 1001 dager – Mental helse under graviditet & etter fødsel

Klikk på bilde for å komme til Mental helse sin side

Bilder:

4th Trimester Bodies Project
Kroppen etter fødsel
https://www.4thtrimesterbodiesproject.com/

Om Jordmoren.no

Sykepleier, jordmor, landbrukets HMS og mastergrad innen landbruk og graviditet. Har jobbet innen psykiatri, gynekologi, observasjonspost til gravide, barsel og mest på fødeavdelinger. Fra jordmorstyrt fødestue til kvinneklinikker. Fra Finland, men jobbet også i Sveits, Sverige og siden 1999 i Norge rundt. Nå som kommunejordmor og i regional jordmorberedskap. Tidligere melkebonde og fortsatt like glad i landbruk som å være jordmor. kontakt@jordmoren.no
Dette innlegget ble publisert i Hjem, Linker - barsel og merket med , , , . Bokmerk permalenken.