Jordmor på jobb i Corona tider

Les hele artikkel på jordmorforbundet sin side.

Det er utrolige dager å jobbe på sykehus fortiden. Ja, jeg er jordmor og Corona skaper mye fortvilelse og litt sorg. Vi har sperret sykehusene for å beskytte oss alle. 

Foto: Eva Rose

Som jordmor er jeg på regjeringens liste over kritiske samfunnsfunksjoner. Vi som jordmødre vil ikke fylle andre arbeidsoppgaver enn det vi er spesialister på, nemlig å ta imot barn. Så det vil alltid være jordmødre på vakt når det er bruk for oss.

Hilsen jordmor Anne Fjeldberg

Om Jordmoren.no

Sykepleier, jordmor, landbrukets HMS og mastergrad innen landbruk og graviditet. Har jobbet innen psykiatri, gynekologi, observasjonspost til gravide, barsel og mest på fødeavdelinger. Fra jordmorstyrt fødestue til kvinneklinikker. Fra Finland, men jobbet også i Sveits, Sverige og siden 1999 i Norge rundt. Nå som kommunejordmor og i regional jordmorberedskap. Tidligere melkebonde og fortsatt like glad i landbruk som å være jordmor. kontakt@jordmoren.no
Dette innlegget ble publisert i Fødsel - koronavirus, Hjem, Koronavirus og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.