Fødsel – Max kommer til verden i hui og hast

Da vi er avhengig av naturen, er det ikke alltid det går som vi forestiller oss. Jeg kjenner igjen denne følelsen som jordmor å ikke ha det trygge føderommet og alt utstyr rundt seg. Jeg har tatt i mot barn blant annet (uplanlagt!) i båt, ambulanse-bil, på toalett opp i do-sete (kvinnen trodde hun måtte trykke ut hard avføring), i heisen, på akuttmottaket, opp i vanlig lenestol, på gulvet…

«Fotograf Tammy Karin tok fantastiske bilder av Jes Hogan sin fødsel. Familien hadde tidligere ansatt ham som fødsels- og barselfotograf.
«Jeg var tilfeldigvis fortsatt våken og kledd da han kontaktet meg litt etter tre om natten.»
Jes sendte en tekstmelding.
“Basert på samtalen kunne jeg si at fødsel kommer å gå raskt. Jeg tekte over at hun dukke opp til sykehuset med babyen i armene, sier Tammy.
Tammy samlet utstyret sitt og reiste til sykehuset.»

Her er resultatet:

Foto: Little Leapling Photography
Foto: Little Leapling Photography
Foto: Little Leapling Photography
Foto: Little Leapling Photography
Foto: Little Leapling Photography
Foto: Little Leapling Photography
Foto: Little Leapling Photography