NAV – Svangerskapspenger og blitt permittert? (sjekket 12.4.)

Fra NAV – LES HELE SAKEN HER: Foreldrepenger i Facebok (19.3.2020)

«Mottar du svangerskapspenger eller har du søkt om svangerskapspenger og blitt permittert grunnet Korona-situasjonen? 🙄

Da har vi fått det avklart – permittering påvirker ikke svangerskapspengene dine eller søknaden om svangerskapspenger 😍

Flere av dere har spurt om dette, og da fått beskjed om å sende oss en melding om dette via Skriv til Oss. Det er ikke nødvendig lenger.

Hvis du mottar delvis svangerskapspenger og blir permittert den delen du arbeider, så kan du søke om fulle svangerskapspenger. Send inn søknad om 100% svangerskapspenger og last opp permitteringsvarsel fra din arbeidsgiver.

Hvis arbeidsgiver betaler lønn som vanlig under perioden med svangerskapspenger, og dette skal opphøre – så må arbeidsgiver sende inn korrigert inntektmelding. Dette er for at vi skal få beskjed om at du skal ha svangerskapspenger direkte fra oss 👍

Ønsker dere alle en fin fin helg 😍»

NAV – Svangerskapspenger

Om Jordmoren.no

Sykepleier, jordmor, landbrukets HMS og mastergrad innen landbruk og graviditet. Har jobbet innen psykiatri, gynekologi, observasjonspost til gravide, barsel og mest på fødeavdelinger. Fra jordmorstyrt fødestue til kvinneklinikker. Fra Finland, men jobbet også i Sveits, Sverige og siden 1999 i Norge rundt. Nå som kommunejordmor og i regional jordmorberedskap. Tidligere melkebonde og fortsatt like glad i landbruk som å være jordmor. kontakt@jordmoren.no
Dette innlegget ble publisert i Gravid - koronavirus, Hjem, Koronavirus og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.