Les mer om koronavirus – samleside oppdatert 23.3.

Helsedirektoratet Temaside om koronavirus (coronavirus) covid-19 med anbefalinger og informasjonsmateriell for helsepersonell og andre offentlige aktører.

Helsenorge.no Informasjon til befolkningen

Folkehelseinstituttet Her finner du nyheter, oppdaterte tall, informasjon og råd om koronaviruset.

Regjeringen.no Viktig informasjon fra regjeringen, departementene og øvrige norske myndigheter om tiltak og råd til befolkningen.

Helsenorge – Råd om korona til foreldre, barn og unge

Helfo – Korona-informasjon for helseaktører. På denne temasiden finner du som er helseaktør viktig informasjon om hvordan korona-situasjonen påvirker takstbruk, oppgjør, utlevering på apotek/bandasjist og andre forhold til Helfo som du bør kjenne til.

Om Jordmoren.no

Sykepleier, jordmor, landbrukets HMS og mastergrad innen landbruk og graviditet. Har jobbet innen psykiatri, gynekologi, observasjonspost til gravide, barsel og mest på fødeavdelinger. Fra jordmorstyrt fødestue til kvinneklinikker. Fra Finland, men jobbet også i Sveits, Sverige og siden 1999 i Norge rundt. Nå som kommunejordmor og i regional jordmorberedskap. Tidligere melkebonde og fortsatt like glad i landbruk som å være jordmor. kontakt@jordmoren.no
Dette innlegget ble publisert i Allment - koronavirus, Hjem, Koronavirus og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.